Cropped Image

Vannflaske for barn i silikon, creme - Bunny

285 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (955 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør det lettere for barnet ditt med vår utrolig søte og smarte vannflaske i silikon. Vannflasken, formet som en søt kanin, er unik og vil bli en favoritt blant barn som elsker dyr.

Det myke og gripevennlige designet gjør vannflasken enkel å håndtere for barn i alle aldre. Pipen gjør bruken enda enklere, noe som gjør den til et naturlig valg for barnets daglige behov. Størrelsen på vannflasken gjør den også enkel å ta med seg i ryggsekken på utflukter med barnehagen.

For å gjøre det enklere for personalet å identifisere flaskene, trykker vi barnets navn på flaskens bånd. Dette gir ikke bare en personlig touch, men gjør det også enkelt å holde styr på hvem vannflasken tilhører.

Kombiner gjerne med våre matchende silikonmatbokser og barneryggsekker med navn for en komplett samling!

Våre silikonprodukter er ikke bare stilige, men også utrolig holdbare. Silikon er kjent for sin slitestyrke og beholder formen til tross for daglig bruk, noe som gir produktene lang levetid sammenlignet med andre materialer.

Våre matbokser og vannflasker er designet for å tåle ekstreme temperaturer, fra -40 til +200 grader, og beholder fleksibiliteten og funksjonaliteten uansett om det er varmt eller kaldt.

I tillegg er silikon allergivennlig og hygienisk, noe som minimerer risikoen for hudirritasjon og holder produktene friske i lang tid.

SPESIFIKASJON 

VANNFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 17,2 cm 
Volum: 500 ml
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Vedlikeholdsråd: Oppvaskmaskinsikker (maks 65 grader) OBS: gjelder ikke nylonbånd. Monter derfor av dette før produktet plasseres i oppvaskmaskinen

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0900-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din