Cropped Image

Vannflaske for barn i silikon, creme - Hearts

263 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (261 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Dette unike vannflasken er laget av silikon og vil bli elsket av de små. Det myke silikonet gjør flasken svært gripevennlig, og sammen med flaskens tut blir den lett å håndtere uansett barnets alder.

Barnets navn blir trykket på vannflaskens stropp, noe som gjør det enkelt for både barnehagepersonalet og barnet selv å holde styr på flasken. Sammen med vår søte snackboks i silikon og barneryggsekker med navn blir dette en uslåelig kombinasjon.

Oppdag fordelene med våre holdbare silikonprodukter.

Silikon er kjent som et slitesterkt materiale som gjør at vannflasken beholder formen sin selv etter langvarig bruk. Dette resulterer i en lengre levetid sammenlignet med vannflasker laget av andre materialer.

Våre silikonprodukter er konstruert for å tåle et bredt temperaturområde, fra -40 til +200 grader, samtidig som de beholder fleksibiliteten og funksjonaliteten uansett om det er kaldt eller varmt.

I tillegg til holdbarheten er silikon et allergivennlig og hygienisk materiale som er spesielt skånsomt mot ditt barns sensitive hud. Det smak- og luktfrie materialet garanterer at produktet forblir friskt og ikke forårsaker hudirritasjon eller ubehag for barnet ditt.

SPESIFIKASJON 

VANNFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Volum: 350 ml
Høyde: 17,2 cm 
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Vedlikeholdsråd: Oppvaskmaskinsikker (maks 65 grader) OBS: gjelder ikke nylonbånd. Monter derfor av dette før produktet plasseres i oppvaskmaskinen

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0904-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din