Cropped Image

Vannflaske for barn i silikon, grå - Bear

285 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (952 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør det enkelt for barnet ditt med vår smarte og bedårende bjørneformede vannflaske i silikon. Med vannflaskens praktiske og unike design blir den raskt en favoritt blant små dyreelskere.

Den myke og ergonomiske designen gjør vannflasken enkel å håndtere for barn i alle aldre. Med den klassiske pipen blir silikonflasken enda mer håndterlig for de minste. Den smidige størrelsen gjør den også enkel å ta med seg i ryggsekken under barnehageutfluktene.

For å gjøre det enklere for personalet i barnehagen og barnet selv, trykker vi barnets navn på flaskens bånd for å enklere holde styr på hvem flasken tilhører.

Kombiner gjerne med våre matchende silikonmatbokser og barneryggsekker med navn for en fullkommen oppsett.

Våre silikonprodukter er ikke bare sjarmerende, men også utrolig holdbare. Silikon er kjent for sin slitestyrke og beholder formen selv etter daglig bruk, noe som gir produktene lang levetid. Selvfølgelig kan du også vaske vannflasken i oppvaskmaskinen, men vær oppmerksom på å midlertidig fjerne båndet da det ikke tåler maskinvask.

Våre matbokser og vannflasker i silikon er spesielt designet for å tåle ekstreme temperaturer, fra -40 til +200 grader, og beholder sin fleksibilitet og funksjonalitet uansett om det er varmt eller kaldt.

I tillegg er silikon allergivennlig og hygienisk, noe som minimerer risikoen for hudirritasjon og holder produktene friske og trygge for barnet ditt i lang tid fremover.

SPESIFIKASJON 

VANNFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 17,2 cm 
Volum: 500 ml
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Vedlikeholdsråd: Oppvaskmaskinsikker (maks 65 grader) OBS: gjelder ikke nylonbånd. Monter derfor av dette før produktet plasseres i oppvaskmaskinen

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0901-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din