Cropped Image

Vannflaske for barn i silikon, grå - Earth

263 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (262 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Denne unikke vannflasken i silikon er meget enkel å håndtere for de aller minste barna med sitt grepsvennlige materiale og den smidige pipen å drikke av. Silikonflasken vil bli elsket av de små.

Med barnets navn trykt på vannflaskens smidige bånd blir det enkelt for personalet i barnehagen å holde styr på hvem flasken tilhører. Kombiner gjerne denne praktiske silikonvannflasken med våre barneryggsekker med navn og matboks i silikon.

Silikon er et holdbart materiale som imponerer med sin slitestyrke, noe som gjør at produktene beholder sin form og funksjon selv etter langvarig og intens bruk. Denne egenskapen gir våre silikonprodukter en lengre levetid sammenlignet med alternative materialer.

Våre silikonprodukter er ikke bare holdbare, men også konstruert for å tåle ekstreme temperaturer, fra -40 til +200 grader, og beholder sin fleksibilitet uansett kulde eller varme.

I tillegg til å være slitesterke, er silikonproduktene også trygge og skånsomme mot ditt barns sensitive hud. Det allergivennlige og hygieniske materialet er smak- og luktfritt, noe som sikrer at produktene forblir friske og minimerer risikoen for hudirritasjon eller ubehag.

SPESIFIKASJON 

VANNFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Volum: 350 ml
Høyde: 17,2 cm 
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Oppvaskmaskinsikker (maks 65 grader) OBS: gjelder ikke nylonbånd. Monter derfor av dette før produktet plasseres i oppvaskmaskinen

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0906-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din