Cropped Image

Vannflaske for barn i silikon, gul - Bee

263 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (269 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør det lettere for barnet ditt med vår praktiske vannflaske i silikon. Med sin mykhet og materiale er flasken enkel å gripe og veldig lett for selv de minste å bruke. Pipen på flasken gjør den enda enklere å håndtere, et klart valg for barnet. Størrelsen og lettheten til silikonflasken gjør den enkel å ha med seg i ryggsekken når det er tid for utflukt med barnehagen.

For å gjøre det ekstra enkelt for barnehagepersonalet å holde styr på hvem flasken tilhører, blir barnets navn trykt på flaskens bånd, noe som gir et unikt og morsomt preg.

Sammen med våre matchende silikonmatbokser og barneryggsekker med navn blir dette en herlig kombinasjon som barnet vil elske.

Våre silikonprodukter er ikke bare fine - de er også svært holdbare. Silikon er et slitesterkt og robust materiale som beholder formen sin til tross for langvarig bruk, noe som betyr at produktet har lengre levetid enn mange andre materialer.

Våre matbokser og vannflasker i silikon er designet for å tåle ekstreme temperaturforskjeller og tåler temperaturer mellom -40 og +200 grader. Til tross for temperaturforskjellene beholder produktet funksjonaliteten og fleksibiliteten sin.

Silikon er også et allergi- og hygienisk vennlig materiale som sikrer at vannflasken din holder seg frisk og ikke forårsaker irritasjon på huden.

SPESIFIKASJON 

VANNFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Volum: 350 ml
Høyde: 17,2 cm
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Oppvaskmaskinsikker (maks 65 grader) OBS: gjelder ikke nylonbånd. Monter derfor av dette før produktet plasseres i oppvaskmaskinen

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0907-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din