Cropped Image

Vannflaske for barn i silikon, rosa - Pastell

263 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (263 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Fleksibel vannflaske med navn til barnet. Vannflasken i silikon er unik og vil garantert bli verdsatt av den lille. Det gripevennlige materialet sammen med tuten gjør den svært enkel å bruke selv for de minste.

Med barnets navn trykket på vannflaskens bånd er den enkel å holde styr på både for barnet og personalet i barnehagen. Match gjerne den herlig søte vannflasken med vår matboks i silikon og barneryggsekker med navn.

Silikon er et holdbart materiale som er svært slitesterkt og beholder formen selv med mye bruk, noe som gjør levetiden til produktet lang og bedre enn produkter i andre typer materialer. Våre matbokser og vannflasker i silikon tåler temperaturer fra -40 opp til 200 grader, noe som gjør at de beholder formen bedre enn andre produkter på markedet. Selvfølgelig kan du vaske vannflasken din i oppvaskmaskinen, men husk å fjerne båndet midlertidig da det ikke tåler maskinvask.

Silikon er ikke bare holdbart - det er også et allergivennlig og hygienisk materiale som gjør det skånsomt mot ditt barn. I tillegg er silikon både luktfritt og smakfritt, noe som gjør at produktet holder seg friskt. Materialet forårsaker heller ikke hudirritasjon eller andre problemer.

SPESIFIKASJON 

VANNFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Volum: 350 ml
Høyde: 17,2 cm 
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Oppvaskmaskinsikker (maks 65 grader) OBS: gjelder ikke nylonbånd. Monter derfor av dette før produktet plasseres i oppvaskmaskinen

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0905-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din