Cropped Image

Vannflaske for barn i silikon, svart - Marble Football

263 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (467 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi barnet ditt den perfekte vannflasken i silikon som er både personlig og praktisk.

Vår unike silikonvannflaske er laget med de minste i tankene og vil bli en favoritt blant barna. Den myke silikonen gjør flasken lett å gripe, og pipen gjør den enkel å bruke uansett alder. Den sammenleggbare designen gjør vannflasken helt unik og gir mer plass i vesken når drikken er tom.

Med barnets navn trykket på vannflaskens bånd, blir det enkelt for barnehagepersonalet og barnet selv å holde styr på den. Kombiner den med vår kule matboks i silikon og barneryggsekker med navn for en komplett samling.

Visste du at silikon er et slitesterkt og holdbart materiale? Silikon beholder formen og funksjonen selv ved ekstreme temperaturforskjeller. Våre silikonprodukter tåler temperaturer mellom -40 til +200 grader. Denne egenskapen gjør at vannflasken har lengre levetid enn mange andre typer materialer.

Silikon er luktfritt og smakløst, og er også allergivennlig. Dette betyr at produktene er skånsomme mot barnets hud og minimerer risikoen for hudirritasjon.

SPESIFIKASJON 

VANNFLASKE
Påtegnelsesmetode: Trykk
Høyde: 19 cm 
Volum: 550 ml
Materiale: Silikon av matvarekvalitet, uten BPA 
Råd om vedlikehold: Oppvaskmaskinsikker (maks 65 grader) OBS: gjelder ikke nylonbånd. Monter derfor av dette før produktet plasseres i oppvaskmaskinen

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0915-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din