Cropped Image

Silkeputetrekk med navn

373 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (537 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Skjem bort håret ditt med et luksuriøst silkeputetrekk med broderi. Laget av eksklusivt silkemateriale, er dette putetrekket skånsomt og beskytter håret ditt mot unødig slitasje. Silkematerialet bidrar til at håret beholder sin naturlige elastisitet og styrke.

Silkeputetrekket med navn er ikke bare mykt og skånsomt mot håret ditt – det har også evnen til å absorbere mindre fuktighet sammenlignet med andre materialer. Dette betyr at håret beholder sin glans, struktur og fuktbalanse. Dette betyr at håret ditt vil holde seg vakkert og sunt uten risiko for å bli flokete og fett.

Putetrekket i silke blir ikke bare det selvfølgelige valget for et sunt hår – det er også en meget stilig interiørdetalj i soverommet med sitt glansfulle stoff. Følelsen av luksus vil innfinne seg hver gang du kryper ned i sengen. Silkeputetrekket er derfor perfekt som en personlig gave til henne.

SPESIFIKASJON 

PUTEVAR
Påtegnelsesmetode: Broderi
Lengde: 60 cm
Bredde: 50 cm
Materiale: Forside 100% morbærsilke, 25 momme, bagside 100% bomuld

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:SK-4561-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din