Cropped Image

Forkle - Premium

769 kr
Farge

Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (747 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør matlagingsopplevelsen enda mer spesiell med et stilig forkle med navn!

Dette unike canvasforkleet blir det naturlige valget for kokken når det er tid for å skape magi på kjøkkenet. Velg mellom stilig marin med brune detaljer eller stilrent antrasitt med svarte accenter. Det solide stoffet gjør forkleet holdbart.

Med lommen og flaskholderen blir det broderte forkleet ikke bare pent, men også veldig praktisk. Disse gjennomtenkte og proffe detaljene sammen med den personlige broderingen vil få mottakeren til å føle seg som en ekte Michelinkokk. Forkleet er også en stilig innredningsdetalj på kjøkkenet.

En personlig gave til den som elsker alt som har med matlaging å gjøre! Mottakeren vil elske dette fantastiske forkleet.

SPESIFIKASJON 

FORKLE 
Påtegnelsesmetode: Broderi
Lengde: 86 cm
Bredde: 63,5cm
Materiale: Bomull lerret, PU
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0500-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din