Cropped Image

Handleveske black - Pristine​

768 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (258 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Vår handleveske med gravering er det opplagte valget for en dag på byen! Med et romslig hovedrom og smarte lommer for mindre oppbevaring, er denne håndvesken med navn utmerket når shopping står på dagens to-do-liste. Håndvesken passer også godt å bære med seg til arbeidet eller til skolen.

Den stilige vesken har plass til alt du kan tenkes å trenge når du er på farten, et naturlig valg i hverdagen! Håndvesken er ikke bare romslig - den er også veldig lett og behagelig å ha over skulderen, noe som selvfølgelig er et stort pluss.

Den personlige graveringen på veskens gullplakett gir den en ekstra løft av eleganse. Du kan stolt bære denne herlige håndvesken - hver dag!

SPESIFIKASJON 

HANDEVESKE 
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 49 cm
Høyde: 82 cm
Bredde: 14 cm
Utvendig materiale: Vegansk lær
Fôr: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0426-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din