Cropped Image

Konvoluttveske pink - Pristine

516 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (185 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Konvoluttveske med personlig gravering på plaketten. Denne moderne vesken ser spesielt flott ut på festen og vil garantert tiltrekke seg oppmerksomheten til gjestene.

Den rosa fargen sammen med gull-detaljene gjør denne vesken til en ekte drøm! Plaketten som graveres med ditt valgte preg gir vesken et enda mer eksklusivt utseende.

Håndvesken har plass til lommebok, mobiltelefon og nøkler. Inne i vesken finner du et speil festet på lokket, slik at du enkelt kan fikse sminken under kvelden. Med remmen, som du enkelt kan feste når du ønsker det, fungerer den også bra som skulderveske. Dette gjør vesken svært funksjonell og enkel å ta med seg.

SPESIFIKASJON 

KUVUERT VESKE
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 24 cm
Høyde: 14 cm
Bredde: 8cm
Utvendig materiale: Vegansk lær
Fôr: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0424-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din