Cropped Image

Skulderveske nougat - Pristine​

758 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (161 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Denne skuldervesken med personlig gravering er perfekt for deg som søker en veske som passer til hverdagsbruk eller til festen! En elegant veske som vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Håndvesken har et smart design med ulike lommer inne i som gjør det enkelt å holde styr på tingene dine. Dette gjør vesken veldig behagelig å bære med seg gjennom dagen. Den nougatbrune fargen sammen med gull-detaljene gir skuldervesken et ekstra stilig utseende.

På veskens plate blir din personlige gravering inngravert for å gjøre den til en ekte drømmeveske! Håndvesken med navn vil bli et naturlig valg å gripe etter når du skal forlate hjemmet.

SPESIFIKASJON 

SKULDERVESKE 
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 30 cm
Høyde: 17 cm
Bredde: 8cm
Utvendig materiale: Vegansk lær
Fôr: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0422-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din