Cropped Image

Nøkkelring med bilde 2-pakning, Herre - Lounge

472 kr
Produktverdi 592 kr
Farge

Laste opp filer:
Bilde nøkkelring 1: *
Beskjær
Avbryt
Bilde nøkkelring 2: *
Beskjær
Avbryt

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (179 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Overrask to personer som du holder ekstra kjært med hver sin nøkkelring med bilde! En 2-pakning med nøkkelring er en utmerket gave å skjemme bort besteforeldrene med. Hver dag vil de bli påminnet om hvor elskede de er. Velg et familiebilde eller bilde av barnebarna, og du har en perfekt gave til dem som betyr aller mest. I tillegg leveres nøkkelringene i hver sin vakre og luksuriøse stoffpose.

Våre nøkkelringer med bilde er laget av høykvalitets vegansk skinn, dette i kombinasjon med metallplaten gir nøkkelringen et solid og eksklusivt utseende. Dette, sammen med det nøye valgte bildet, vil bli en verdsatt gave hos mottakeren. Lukket på nøkkelringen gir en ekstra touch av stil, men beskytter også platen mot unødvendig slitasje.

Finn din favoritt og velg mellom fargene svart, cognac eller brun. Våre nøkkelringer er utviklet for å matche vår herrekolleksjon Lounge. Du finner også mer inspirasjon til gaver i vår fane for gaver til besteforeldre.

SPESIFIKASJON 

NØKKELRING
Påtegnelsesmetode: Print
Lengde:13 cm
Bredde: 3,5 cm
Materiale: Vegansk lær
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 
Emballasje: Kanvaspose

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0439-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din