Cropped Image

Nøkkelring med bilde, dame - Pristine

296 kr
Farge

Laste opp filer:
Bilde: *
Beskjær
Avbryt

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (903 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En nøkkelring med bilde er en utmerket gave til henne som allerede har alt. Nøkkelringen printes med ditt favorittfoto, hvorfor ikke av kjæledyret eller det fine familiebildet. For å gjøre opplevelsen ekstra spesiell, leveres nøkkelringen i en fin gavepose.

En nøkkelring med bilde er en utmerket gave til henne som allerede har alt. Nøkkelringen printes med ditt favorittfoto, hvorfor ikke av kjæledyret eller det fine familiebildet. For å gjøre opplevelsen ekstra spesiell, leveres nøkkelringen i en fin gavepose. Den elegante nøkkelringen med bilde er en flott detalj å feste på nøklene eller på den matchende håndvesken. Klipsen på nøkkelringen er en stilren detalj som samtidig beskytter bildet mot unødvendig slitasje. Det veganske skinnet kombinert med metallplaten gir nøkkelringen et robust og luksuriøst utseende.

Velg mellom fargene rosa, nougat og svart. Nøkkelringen med bilde passer perfekt sammen med vår kolleksjon Pristine.

SPESIFIKASJON 

NØKKELRING
Påtegnelsesmetode: Print
Lengde: 13 cm
Bredde: 3,5 cm
Materiale: Vegansk lær
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 
Emballasje: Satengpose

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0447-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din