Cropped Image

Nøkkelring med navn, dame - Pristine

274 kr
Farge

Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (420 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En nøkkelring som er den perfekte gaven til den som allerede har alt. Med dens personlige gravering som du selv velger, blir nøkkelringen en gave som garantert vil bli verdsatt av mottakeren. Nøkkelringen med personlig gravering leveres i en fin stoffpose.

Nøkkelringen er ikke bare personlig, den blir også en stilig tilbehør å henge på den matchende håndvesken eller på nøkkelknippet. Dens praktiske funksjon gjør det lett å holde styr på nøkkelknippet. Nøkkelringen prydes av en fin metallplate i gull som er formet som et hjerte og er laget av vegansk skinn. Din personlige tekst graveres på metallplaten.

Velg mellom fargene svart, rosa og nougat.

Den personlig graverte nøkkelringen passer veldig godt sammen med våre øvrige produkter som inngår i vår Pristine-kolleksjon.

SPESIFIKASJON 

NØKKELRING
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 14 cm
Bredde: 3,5 cm
Materiale: Vegansk lær
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 
Emballasje: Satengpose

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0450-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din