Cropped Image

Silkehårband

219 kr
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (574 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Forkjæl håret ditt med vårt eksklusive silkehårband. Laget av luksuriøst silkestoff, beskytter dette hårbåndet håret ditt mot unødvendig friksjon, noe som reduserer slitasje og bidrar til å opprettholde hårets naturlige styrke og elastisitet.

Silke er ikke bare mykt mot håret, det har også den unike evnen til å absorbere betydelig mindre fuktighet sammenlignet med andre materialer som for eksempel polyester. Dette betyr at håret ditt beholder fuktighetsbalansen, strukturen og glansen, noe som resulterer i vakkert og velpleiet hår som minimerer risikoen for å bli fett og flokete.

Vårt silkehårband er ikke bare funksjonelt, men også en stilig håraccessoar som perfekt kompletterer din look. Enten du vil holde håret vekk fra ansiktet under din daglige skjønnhetsrutine eller legge til en elegant touch til din kveldslook, er dette silkehårbandet det perfekte valget.

Gi håret ditt den kjærlighet og omsorg det fortjener med vårt silkehårband og opplev forskjellen selv!

SPESIFIKASJON 

SILKEHÅRBAND 
Størrelse: One size
Materiale: 100 % Bomull Satin, 25 momme

Vaskeanvisninger: Silke er et rent naturmateriale, der indeholder naturlige fedtstoffer. Det holder sig friskt i lang tid, og grundreglen er derfor at vaske så sjældent som muligt, i stedet for at hænge luftigt og lufte det. Når du vasker, anbefaler vi at følge nedenstående vaskeanvisninger for længere holdbarhed: Håndvask i lunkent vand eller maskinvask på finvask 30 grader med kort centrifugering. Brug gerne en vaskepose som ekstra beskyttelse til dit silke. Vask separat eller med tøj i lignende farver. Brug Marseille-sæbe eller et enzymfrit finvaskemiddel (finvaskemidler kan findes i de fleste dagligvarebutikker). Brug ikke skyllemiddel. Efter vask lader du dit silke dryppe tørt, tørretumle aldrig.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:4562-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din