Cropped Image

Halvbånd med navn – Importance

(1)
659 kr
Materiale

Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (177 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Nå kan du ha med deg de som betyr aller mest for deg – hele tiden! Vakkert halsbånd med personlig gravering som kommer til å berøre mottakeren helt inn i hjerteroten.

Du kan gravere inn navnet på alle i familien, barnas navn eller en annen betydningsfull person. Uansett vil mottakeren elske dette fantastiske smykket.

Smykket er hjerteformet, er meget gjennomarbeidet, og det kan roteres. Det klassiske ankerkjedet er flott og lett, noe som gjør halsbåndet veldig behagelig å bære.

Halsbåndet er en allsidig gave som egner seg som gave til mamma, mormor, eller hvorfor ikke søster. Smykket passer like godt som morsdagsgave og bursdagsgave. Eller kanskje bare for å overraske en viktig person som står deg nær, og som fortjener det?

Det nikkelsikre smykket er fremstilt i 316L rustfritt stål og forgylt med edelmetall. Gullsmykket er forgylt med et lag 18K ekte gull, og sølvsmykket med platina.

Smykket kommer i en praktisk og fin bomullspose.

Du velger det materialet du ønsker på smykket.

 

SPESIFIKASJON 

ARMBÅND
Påtegnelsesmetode: Gravering
Materiale: 316L rustfritt stål (gullsmykke med 18k gullbelegg/sølvsmykke platinabelegg)
Kjede: Ankerkjede
Lengde: 45 cm + 5 cm
Vedlikehold av smykker:

Ved å vedlikeholde smykkene lever de lenger. Bruk en myk klut eller pusseklut og tørk smykket forsiktig.

Unngå kontakt med fukt og kjemikalier som parfyme og hudkrem. Ta av deg smykkene når du bader, dusjer, vasker opp og trener. Etter at du har smurt deg inn med hudkrem eller brukt parfyme, la det tørke en stund, før du til slutt tar på deg smykket.

Ta gjerne smykkene av deg før du legger deg - da minsker du sjansen for at de skades.

 

Anmeldelser
Anmeldelser
Veldig fint :-) og rask levering.
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:1328-3

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din