Cropped Image

Barnas ryggsekk katt - Pristine​

(1)
538 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (258 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Denne barneryggsekk med navn er det naturlige valget for barnet som elsker katter! Barnehage-ryggsekken, med motiv av en katt, er både hjertevarmende søt og praktisk. Barnet kan stolt bære sekken under dagens eventyr!

Med et hovedrom som har plass til et ekstra skift, bleier eller matboks blir den perfekt å ha med seg til barnehagen. Ytterlommen er nyttig for å holde orden, og for å oppbevare småting eller fine steiner som blir funnet i løpet av dagen.

Kombinasjonen av gullglitter, hvitt og brune detaljer på katte-ryggsekken sammen med den personlige broderingen gir vesken et luksuriøst og gjennomtenkt utseende som vil bli verdsatt av både barn og foreldre!

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Merkemetode: Broderi
Høyde: 27 cm
Bredde: 25 cm
Dybde: 14 cm
Volume: 6 liter
Materiale: Vegansk lær
Vedlikeholdsråd: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Anmeldelser
Anmeldelser
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0418-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din