Lekevarer

Lekevarer med navn

En personlig leke med navn er en høyt verdsatt gave å gi bort og symboliserer både omsorg og kjærlighet. Her finner du et variert utvalg av leker som blir merket med barnets navn ved din bestilling. Uansett om du velger en klassisk treleke, en stilren dukkevogn eller et mykt kosedyr, vil den personlige leken med barnets navn bli en elsket og minnerik del av barndommen.

En personlig lekevare til ditt barn

Lekevarer spiller en viktig rolle i barnets utvikling og fremmer både kreativitet og lekfullhet. Våre høykvalitets lekevarer med navn er både pedagogiske og holdbare, noe som gjør dem til verdifulle og personlige lekevarer som skaper minner for livet.

Våre barnelekevarer finnes i ulike materialer, men de mest populære er våre trelekevarer. Deres holdbarhet og pedagogiske verdi gjør at de holder seg fine til tross for mange aktive leketimer. I vårt sortiment av personlige trelekevarer finner du alt fra treklosser, plukkeskrin og verktøykasser. Alle lekevarene trykkes eller printes med barnets navn, noe som gjør dem perfekte som dåpsgave eller til bursdagen.

En personlig lekevare med navn kan også merkes på andre måter enn ved trykk og print. Våre myke kosedyr broderes med navn, noe som gir dem et luksuriøst og gjennomarbeidet uttrykk. Kosedyret vil raskt bli en favoritt blant lekevarene, og barnet vil føle seg ekstra trygt ved leggetid. Lekevaren kan også bli en trøstende venn som følger barnet gjennom både glade og utfordrende stunder i livet.

Lekevarer i gaveinnpakning

Til alle våre lekevarer med navn kan du velge en eksklusiv gaveinnpakning som gjør den personlige lekevaren klar til å overrekkes til mottakeren direkte ved levering. Flere av våre lekevarer kommer også i ferdige gavepakker der lekevarene matcher i forskjellige temaer, serier eller farger. Selvfølgelig er merkingen med barnets navn inkludert i prisen på alle lekevarene. Du finner mer informasjon om våre gavepakker til baby og barn under gaver til baby og gaver til barn. Ikke gå glipp av å ta en titt på vårt øvrige sortiment av barneprodukter, hvor du blant annet finner barneryggsekker, barnemøbler og barntilbehør.

Gi bort en personlig lekevare

Allerede i designfasen av våre personlige lekevarer med navn legger vi stor vekt på kvalitet og produktsikkerhet. Alle lekevarene du kjøper fra Rofa Design er nøye testet for å oppfylle alle EUs retningslinjer, noe som gir en stor trygghet i at ditt barn ikke utsettes for farlige materialer eller stoffer.

Vi legger både hjerte og sjel i skapelsen av nye lekevarer. Materialer, farger og utforming av lekevarene velges nøye av vårt designteam. Hver lille detalj på lekevarene vurderes for å sikre at sluttresultatet blir så bra som mulig. Vi legger også stor vekt på det personlige i skapelsen av våre lekevarer med navn. Visste du at våre dyktige designere selv tegner de bedårende søte motivene som pryder en stor del av vårt lekevaresortiment? Det er også i Sorunda, rett sør for Stockholm, at vi merker ditt barns lekevare med navn. Med andre ord er vi en del av både skapelses- og pakkingsprosessen, noe som gjør at vi kan bevare det personlige ved våre lekevarer.

Den normale leveringstiden for våre personlige lekevarer med navn er 4-5 arbeidsdager, men din eksakte leveringstid avhenger av hvor ofte leveranser skjer til ditt postnummer. Sjekk derfor ut vår kasse for en mer detaljert leveringstid for din bestilling.

 

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din