Barneryggsekker

Personlige barnerygsekker med navn

Her finner du barnerygsekker med navn, designet for barn i alle aldre. Hver barne­ryggsekk merkes med barnets navn eller initialer, noe som gjør sekken ekstra personlig, samt gjør det enkelt å holde orden på hvem ryggsekken tilhører. Broderi eller trykk er de vanligste metodene for å merke våre barnerygsekker med navn, men for våre Patches-ryggsekker er det også mulig å kjøpe tekstilmerker med bokstaver som festes med borrelås. En barneryggsekk med navn passer perfekt til skolestart, men også som gave. Velg blant ulike design og farger, og finn ditt barns favoritt!

Barnerygsekker tilpasset aktive barn

Allerede i designfasen av våre barnerygsekker legger vi stor vekt på funksjonalitet, komfort og kvalitet. Alt for at ditt barn skal være klar for livets alle spennende eventyr. Alle barnerygsekker med navn er designet for å passe ditt barns behov, enten det er klart for å begynne i barnehagen eller på skolen.

Våre barnehagesekker er spesielt utformet for å passe de yngre barna og er derfor noe mindre i størrelse, sammenlignet med våre skolevesker. Barnehagesekkene har alle en unik design med dyremotiver som gjør dem morsomme og attraktive for de små barna. Disse barnerygsekkene rommer alt som kan tenkes å trenges i barnehagen eller på turen. Koseklut, smokker og et ekstra skift, eller andre småting som ditt barn kan trenge i løpet av dagen. For de mindre barnerygsekkene er det også mulig å kjøpe en brystrem, som gjør det lettere for barnet å bære ryggsekken selv.

Skoleryggsekkene er tilpasset for de litt eldre barna og er derfor større i størrelse. De rommer alt fra skolebøker og gymklær til vannflaske og matboks. Skoleryggsekkene har et tøffere design med sterke, kule farger som appellerer til de litt eldre barna.

Komfort og kvalitet i fokus

Det er ikke bare designen som er viktig på våre barnerygsekker, men også komforten. Alle barnerygsekker har polstrede skulderremmer med justerbare bånd, som sikrer at ditt barn bærer ryggsekken på en komfortabel måte. Alle våre barnerygsekker er laget av myke og pålitelige materialer som gjennomgår grundige tester for å garantere den høyeste sikkerhetsstandarden. Du kan derfor være trygg på at du investerer i en barneryggsekk som er både sikker og pålitelig innen EUs regelverk. Noen ganger skjer det dessverre at et produkt ikke holder mål, og da setter vi grensen ved 4,5 stjerner blant våre kundeanmeldelser. 4,4 and you're out!

Matchende tilbehør til barneryggsekken

For å gjøre det enda morsommere å bruke barnerygsekken, tilbyr vi et bredt utvalg av matchende tilbehør. Kompletter gjerne med en vannflaske, matboks og gympose i farger som passer godt sammen med ditt barns nye ryggsekk. Det er ikke bare barnerygsekken som merkes med ditt barns navn, men også tilbehøret. Ditt barn får derfor lettere å holde styr på sine saker, samtidig som hen får et enhetlig og stilig utseende. Ta også en titt på vårt brede utvalg av barneprodukter, hvor du blant annet finner kategorier som mat & drikke og barne-tilbehør.

Når du har lagt inn bestillingen på din barneryggsekk, begynner merkingen med ditt barns navn eller initialer. Det trykkes eller broderes avhengig av valg av modell på ryggsekken. Normalt tar det 4-5 arbeidsdager før du får ryggsekken levert, men din leveringstid avhenger av hvor ofte leveranser skjer til ditt postnummer. Se derfor i vår kasse for å få en mer nøyaktig dato.
Vi er overbeviste om at ditt barn vil sette pris på sin nye følgesvenn, og at de vil skape mange nye minner sammen langs veien!

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din