KJØPE- OG LEVERERINGSVILKÅR

Priser

Prisene som vises i nettbutikken er inklusive 25 % moms og toll.

Leveringsalternativer

Vi leverer innen 4-7 virkedager fra ordren legges inn. Vi gjør alltid vårt beste for å sende bestillingen din så raskt som mulig.
Men husk at det iblant kan ta noen ekstra dager hvis vi har usedvanlig mange bestillinger. Den aktuelle leveringstiden vises i kassen.

Ekspressfremstilling

Kom først i køen!
Bestill før kl. 12.00, og varen din blir sendt samme dag (virkedager).

Leveringsmåte

Vi sender pakken din med Bring.
Du får en SMS eller e-post når vi har pakket inn pakken, slik at du kan følge pakken direkte via sporingslenken.

Utlevering

Velg det leveringsstedet som passer deg best. Når pakken er levert og kan hentes, får du en melding via SMS. Hvis pakken ikke hentes innen 7 dager, returneres den automatisk til Rofa Design. Når vi sender varene dine på nytt, tilkommer en administrasjonsavgift på 99 kr.

Ordrebekreftelse

Etter gjennomført kjøp og når vi har mottatt bestillingen din, sendes det automatisk en ordrebekreftelse til e-postadressen som du oppga i bestillingen. Kontroller også søppelposten. Kontroller alltid at ordrebekreftelsen stemmer overens med det du har bestilt.

Hvis det er noe som ikke stemmer eller hvis du ikke har fått en bekreftelse, så ta kontakt med oss omgående. Du vil også få en ny e-post fra oss når varene dine er pakket og på vei til deg. Ta alltid vare på ordrebekreftelsen til du har fått pakken din og har kontrollert at pakkens innhold stemmer med hva du har bestilt.  

Transportskader

Hvis du oppdager skader på pakken på utleveringsstedet, skal du ikke hente ut pakken. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med en skademelding til Bring. Vi sørger for at du blir sendt en ny forsendelse omgående. Dette gjelder selvsagt også hvis du ikke oppdager skaden før du har åpnet pakken. Les mer om dette under Reklamasjoner.

Klage

Vi vil alltid at du skal være så fornøyd som mulig med det du kjøper hos oss. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med varen din, kan du kontakte oss så fort som mulig, så hjelper vi deg.

Du kan nå kundetjenesten vår på e-post kundeservice@rofadesign.no eller per telefon +46 8-530 434 10. 

Returnering av varer

I henhold til angrerettloven har du rett til å returnere bestilte feilfrie varer uten å angi grunn, såkalt angrerett. Melding om dette skal gis så snart som mulig, og senest innen fjorten (14) dager fra datoen da varen ble mottatt.

Varer som returneres til Rofa Design, skal være ubrukte og i originalemballasjen.

Utgiftene for returnering av varer tilfaller Rofa Design.

Returner aldri varer uten å kontakte vår kundetjeneste på forhånd.

For ytterligere informasjon om hvordan Klarna håndterer tilbakebetalingen kan du klikke på følgende kobling: https://www.klarna.com/no/kundeservice/csc/tilbakebetaling/

Merk at produkter med personlig trykk/broderi/skrift/gravur, ikke omfattes av angreretten i samsvar med 2 kap 11§ 3p i Distans & hemköplagen (svensk lov om fjernkjøp). Se den svenske loven (2005:59) om fjernavtaler og avtaler utenfor kontorlokaler.

Vi forbeholder oss mot eventuelle feil i produktbeskrivelser og priser.

Betalingsalternativer

I samarbeid med Klarna tilbyr vi fakturabetaling, delbetaling, kontokortbetaling samt direktebetaling.

Fakturaene våre sendes ut per e-post samtidig med at bestillingen sendes fra oss. Fakturaen har forfaller etter 30 dager. Mer informasjon og fullstendige vilkår for Klarnas betalingsmåte finner du hos Klarna.no.

Bestilling

Vi har bare mulighet til å ta imot bestillinger gjennom nettbutikken. Hvis du trenger hjelp med bestillingen din er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med kundetjenesten vår. Hvis personen som bestiller er under 18 år skal bestillingen skje gjennom foresatte. 

Layout og bilder

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden, konverteres til svart-hvitt. 

Egen logo/layout

Vi spanderer logoavgiften hvis du bestiller over 50 stk. produkter av samme type.

Bestillinger på under 50 produkter belastes med kr. 650 per time for utføring av logo og korrektur. Denne summen er ikke refunderbar dersom kunden angrer på bestillingen sin før ordren går til produksjon.

Vi trykker ikke varemerkebeskyttede logoer/motiver som f.eks. idrettsforeninger, Disney-figurer eller lignende. Slike tilfeller krever skriftlig godkjennelse fra eieren av varemerket.

Kontakt kundestøtte for å gjøre bestillinger med egen logo.

Personvern

Hos Rofa Design Norge AB betyr datavern og datasikkerhet mye. Nedenfor finner du vår retningslinjer for behandling og vern av dine personlige data.

Informasjonskapsler

Dagens teknologi gir oss muligheten til å tilpasse nettsiden vår individuelt etter kundene. Informasjonskapsler er tekstfiler som inneholder informasjon som identifiserer tilbakevendende besøkende innenfor det tidsintervallet de besøker internettsidene våre, med andre ord kun når de er koblet til siden. Informasjonskapsler lagres på datamaskinens harddisk og er helt ufarlige. Informasjonskapsler fra internettsidene våre har ikke muligheten til å må dine personlige opplysninger. Informasjonskapsler sparer deg for å fylle ut de samme opplysningene flere ganger, forenkler flyttingen av spesifikt innhold og hjelper oss med å identifisere spesielt populære områder i online-tilbudet vårt, noe som i sin tur hjelper oss med å tilpasse internettsidene våre etter dine behov på en bedre måte.

På rofadesign.no brukes informasjonskapsler for å optimalisere nettsidene og deres funksjonalitet og dermed forbedre brukeropplevelsen så mye som mulig. Du kan når som helst slette informasjonskapsler fra datamaskinen. Hvordan du gjør dette er avhengig av nettleseren din.

Hvordan beskytter vi dine personlige data?

Når du bestiller hos oss overføres dine personlige opplysninger til oss. For å unngå at disse kommer på avveie krypterer vi dem med SSL-metoden. Det er for øyeblikket den mest anvendte og sikreste overføringsmetoden på internett. Den brukes hver gang det blir overført ømfintlige data.

SSL (Secure-Socket-Layer)

Med SSL (Secure-Socket-Layer)-metoden beskyttes data som en kunde sender til en firmaserver via internett. SSL gir en tredobbel beskyttelse: 

- Inndataene som skal overføres krypteres. 

- Det sikrer at skjemaet bare kan sendes tilbake til serveren den er hentet fra. 

- Det kontrollerer at dataene er mottatt i komplett og uendret form.

Loggstatistikk

Vi benytter loggstatistikk på rofadesign.no. Dette innebærer at et statistikksystem samler opp informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvordan mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvilken nettside de besøkte. Loggstatistikken brukes bare i den hensikt å optimalisere rofadesign.no.

Behandling av bestillings- og personopplysninger

I forbindelse med bestillingen din godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i virksomheten vår for å fullføre og levere den servicen som du forventer fra oss. Vi registrerer med andre ord disse opplysningene utelukkende for at vi skal kunne levere varene til deg. Disse opplysningene skal i henhold til den svenske bokføringsloven lagres i sju år. Deretter slettes de i sin helhet.

Bestillingsdetaljene dine lagres i Rofa Designs ordresystem. Hvis du vil ha en papirkopi av de opplysningene som lagres kan du skrive ut ordrebekreftelsen din. Denne vises på skjermen når du har sendt bestillingen din. Du får i tillegg tilsendt en bekreftelse til den e-postadressen du har angitt i bestillingen din. Rofa Design garanterer at alle lagrede personlige opplysninger om deg behandles konfidensielt i henhold til GDPR (General Data Protection Regulation). Vi lagrer bare de opplysningene vi trenger for å gjennomføre bestillingen din.

I henhold til GDPR har du rett til å få den informasjonen som vi har registrert om deg. Hvis du anser den til å være feilaktig eller irrelevant kan du be om at denne informasjonen rettes opp eller fjernes fra kunderegisteret vårt. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg.

Informasjonen du angir om deg selv brukes av rofadesign.no og våra samarbeidspartnere for betaling og levering. Vi samarbeider med en rekke andre foretak som lagrer og behandler data. Disse foretakene behandler opplysningene utelukkende på oppdrag fra oss og får ikke bruke dem til egne formål. Vi samarbeider bare med databehandlere i EU eller land som kan sikre at opplysningene dine beskyttes. Vi garanterer at ingen opplysninger om deg vil bli solgt eller overføres til en tredjepart. Rofadesign.no bruker opplysninger fra kunderegisteret for å behandler ordrer, og generere en egen statistikk for å tilpasse nettstedet for til deg som kunde. E-postadressen din kan brukes i markedsføringsøyemed for å gi deg personlig reklame. Du kan også abonnere på nyhetsbrevet vårt. Du kan når som helst avbryte abonnementet, enten via koblingen i nyhetsbrevet eller ved å kontakte vår kundeservice.

Dine rettigheter:

Tilgang til dine personopplysninger

Du har rett til å be om å få en bekreftelse fra oss om at vi behandler personopplysninger som vedrører deg, og i tillegg be om tilgang til de personopplysningene som vi behandler om deg, en såkalt personopplysningsrapport.

Be om retting

Videre, hvis du fastslår at en opplysning om deg er feilaktig eller ufullstendig, har du rett til å be om at opplysningen rettes opp.

Tilbakekalle samtykke

I den grad vi behandler personopplysningen dine med ditt samtykke, kan du når som helst tilbakekalle samtykket til behandlingen med umiddelbar virkning.

Motsette deg behandlinger som baserer seg på en interesseavveining

Du har rett til å motsette deg behandlinger som baserer seg på en intresseavveiing hvis du har personlige grunner vedrørende situasjonen. Vi får likevel fortsette å behandle opplysningene dine, til tross for at du har motsatt deg behandlingen, hvis vi har tvingende berettigede grunner for behandlingen som veier tyngre enn integritetsin


 

ROFA Design AB
Stavtorp 9
148 96  SORUNDA
SWEDEN

VAT: SE556573167501

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din