Sparkebiler

Sparkebiler med navn

Her finner du sparkebiler med navn som vil ta barnets lek til nye spennende nivåer. Vår kolleksjon av sparkebiler har en klassisk retrostil som vil bli elsket av både barn og voksne. Den personlige merkingen med barnets navn vil skape en personlig touch på sparkebilen, noe som gjør den perfekt som gave. Ta en titt på våre ulike farger på sparkebiler med navn og finn din favoritt!

Sparkebiler i metall – en tidløs klassiker

Våre sparkebiler og tråbiler er ikke bare morsomme leker for barnet ditt, men de bidrar også til å fremme den fysiske utviklingen. Ved å sparke og tråkke seg frem trener barnet både benstyrke og koordinasjon. I tillegg lærer barnet grunnleggende motoriske ferdigheter og forbedrer balansen og bevegelsesevnen.

Alle våre sparkebiler med navn er laget i metall og har et design som både er klassisk og nostalgisk. Sparkebilene er laget i holdbar metall som gjør dem robuste for mange aktive lekestunder. De stabile hjulene og den ergonomiske designen gjør leken komfortabel og nyttig. Med sin robuste konstruksjon tåler sparkebilene både innendørs- og utendørslek, noe som skaper flere muligheter for varierte leker.

Kvaliteten og sikkerheten har vært høyt prioritert når vi skapte våre sparkebiler med navn. Alle sparkebiler og tråbiler har gjennomgått alle nødvendige tester i henhold til gjeldende sikkerhetskrav, både i Norge og Europa. Du kan derfor være trygg på at våre sparkebiler ikke inneholder skadelige stoffer eller materialer, og er utformet med omsorg for ditt barns velvære.

Gi bort en personlig sparkebil med navn

En sparkebil vil bidra til mange fartsfylte stunder og er en minneverdig leke som vil bli en kjær favoritt. Dette gjør sparkebilen til den ultimate gaven å gi bort, både til dåpen og til bursdagen.

Når du bestiller en sparkebil fra oss, trykker vi barnets navn på den, noe som gir sparkebilen en personlig touch. Ved å gi sparkebilen det personlige innslaget med navn, blir gaven ekstra spesiell og minneverdig.

Finn din favorittmodell

I vårt sortiment av sparkebiler og tråbiler kan du velge mellom ulike farger, modeller og størrelser. Sparkebilene har en klassisk design som minner om vintagebiler, noe som gir sparkebilen et stilrent utseende som passer de fleste barneromsinnredninger. Uansett om du søker en elegant svart sparkebil, eller en mer fargerik modell, finner du her noe som passer alle smaker.

Ta også en titt på våre andre barneprodukter som kommer i matchende farger. Våre leker, kosedyr og barnemøbler er også perfekte som gaver til livets alle høytider.

Velg design på din sparkebil

Sparkebilene kommer i to ulike størrelser, hvorav Mini er den mindre modellen og passer perfekt til de aller minste barna. Fargene varierer også på våre sparkebiler med navn. Her kan du finne alt fra rosa, blå, matt svarte og sandfargede sparkebiler, som ikke bare gir mange timer med lek, men også er en lekker interiørdetalj i barnerommet.

Når vi har mottatt din bestilling, påbegynnes merkingen av sparkebilen. Merkingen skjer gjennom vinyltrykk før den går videre til pakking av sparkebilen. Den normale leveringstiden for våre sparkebiler er 4-5 arbeidsdager fra lagt bestilling, men den kan variere avhengig av hvor du bor. For en mer eksakt leveringsdato for din sparkebil anbefaler vi at du sjekker i vår checkout.

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din