Kosedyr

Kosedyr med navn

Et kosedyr med navn gir både glede og omtanke til mottakeren og passer derfor perfekt som gave. Kosedyret blir raskt en klembar følgesvenn som, sammen med den personlige merkingen med barnets navn, gjør kosedyret ekstra spesielt. Velg blant kosedyr med forskjellige motiver, farger og størrelser for å finne ditt barns favoritt!

Personlige kosedyr – navn inkludert!

Uansett om du velger en teddybjørn, en kanin eller et kosedyr i form av en fantasifigur, vil kosedyret med navn bli en viktig del av ditt barns oppvekst. Ved å merke kosedyret med barnets navn, blir det enda mer personlig, samtidig som det blir enklere å holde styr på hvem kosedyret tilhører. Noen av våre kosedyr med navn kan også broderes med barnets fødselsdato, noe som gjør dem ekstra godt egnet som dåpsgave eller til bursdagen. Kompletter gjerne med våre andre barneprodukter som barnelamper, barnemøbler og leker, for det komplette barnerommet.

Alle kosedyr skapes av vårt designteam som legger ned hjerte og sjel i hver minste detalj på samtlige kosedyr. Materialer, farger og andre detaljer analyseres nøye for at sluttresultatet skal bli så bra som mulig. Når du har lagt inn din bestilling, broderes eller trykkes ditt kosedyr med barnets navn, i farger som matcher kosedyret. Selvfølgelig er den personlige merkingen inkludert i prisen på alle våre kosedyr, slik at ingen ekstra kostnader legges til i etterkant.

Kosekluter, mykisdokker og kosedyr med biteringer

I vårt sortiment av kosedyr finner du et variert utvalg med noe for alle stiler og smaker. Blant annet er våre myke kosekluter veldig populære, og de har en perfekt størrelse for de aller minste barna. De gir glede og trøst til det lille barnet, samtidig som de er en fin innredningsdetalj til barnerommet. Kompletter gjerne med en koselig sovorm for det ultimate settet til leggetid. Til de minste barna tilbyr vi også flere søte kosedyr med navn og bitering. Biteringen er laget av et holdbart tremateriale, noe som gir lindring når tennene begynner å vokse ut.

Hva med en søt liten mykisdokke med navn? Våre mykisdokker kommer, som alle våre kosedyr, med navn, noe som gjør dem både unike og personlige. Selvfølgelig velger du selv om du vil merke den med ditt barns navn eller med mykisdokkens eget navn. Her setter bare fantasien grenser!

Kjærlighet til både barn og vår planet

Hos Rofa Design verner vi om miljøet vårt og jobber aktivt med forskjellige bærekraftspørsmål. Vi er derfor veldig stolte over vår kolleksjon av kosedyrkaniner som er laget av resirkulert materiale. Ved å bruke resirkulert plast som er samlet opp fra havet, kombinerer vi kjærligheten til både barn og vår planet. En klem av gangen.

Vi overlater ingenting til tilfeldighetene og utfører regelmessige tester av våre produkter, slik at du kan være sikker på at ditt barn ikke utsettes for noen skadelige materialer eller stoffer. Alle våre produkter er godkjent innenfor Sveriges og EUs regelverk.

Når du bestiller et kosedyr fra oss, starter prosessen med den personlige merkingen. De fleste kosedyr broderes, alternativt trykkes, med barnets navn. Den omtrentlige leveringstiden, fra bestillingsdag til levering, er 4-5 arbeidsdager, men for å få en mer nøyaktig leveringsdato, anbefaler vi at du sjekker i vår kasse. 

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din