BÆREKRAFT

Vi har mange fokus- og forbedringsgrupper hos oss i Rofa Design!

Nettopp når det gjelder bærekraft, er det vi som har påtatt oss å føre den viktige jobben fremover!

Takk for at du er interessert i vårt bærekraftarbeid. Vi håper du får en fin og bærekraftig dag!

 

Vil du vite mer? Ta kontakt!

LEVERANDØRER & INNKJØP

Alle våre produkter blir designet av oss her i Rofa Design, men i likhet med så mange andre aktører innen detaljhandel har vi ingen egne fabrikker. Produktene våre blir laget på nøye utvalgte fabrikker over hele verden, først og fremst i Asia og Europa. Når vi mottar varene, er det vi selv som tar oss av den personlige merkingen.

Det er ytterst viktig at produktene blir produsert på fabrikker som respekterer både mennesket og miljøet. For å sikre dette, samarbeider vi kun med leverandører som er medlemmer av Amfori BSCI. BSCI er et verdensomfattende initiativ for samfunnsansvar med etiske retningslinjer som omfatter bl.a. barnearbeid, tvangsarbeid, diskriminering, lønn, helse, arbeidssikkerhet og miljø.

Vi elsker barn. Barn er det mest dyrebare vi har, og deres sikkerhet går foran alt annet.
Selvfølgelig blir våre barneprodukter sikkerhetstestet i henhold til kravene i europeisk standard EN71. Disse kravene sikrer at leketøyet ikke utgjør noen mekanisk og fysisk risiko, f.eks. smådeler. De blir også testet for brannfare og farlige stoffer.

Alle leketøy er CE-merket når det kreves av EUs standard for leketøy. Alle tester blir utført ved akkrediterte testinstitutter.

GJENVINNING

Innpakningsmaterialet sorteres i henhold til:

  • Plastposer sorteres i Plastavfall

  • KartongPapp sorteres i Papiravfall

  • Knøvlet/rynket papir sorteres i Papiravfall

  • Tape sorteres som plast på gjenvinningsstasjonen eller som brannfarlig (søppelposen)

  • Følgeseddelen sorteres blant aviser

 

 

Noen ganger skjer det at innpakningsmaterialet blir gjenvunnet enda en gang før det blir sendt til kildesortering. For eksempel kan man bygge spennende nye verdener å drømme seg bort i.

I dette tilfellet er det Wille, Alex og Robin i emballasjeavdelingen som har vært kreative!  


 

 

Hvis barnet ditt kanskje har vokst ut av badekåpa eller vokst fra ryggsekken sin, kan du mer enn gjerne levere inn varen slik at den kan brukes på nytt av noen andre. Vi i Rofa Design gir bort mange varer med feiltrykk eller skjønnhetsdefekter til Stockholm bymisjon.

Stockholm bymisjon jobber for et mer menneskelig samfunn gjennom sosial omsorg, utdanning og integrering på arbeidsmarkedet. Målet er å forebygge utenforskap og å fremme delaktighet uansett bakgrunn og økonomiske forutsetninger. Ved å donere en stor andel feilmarkerte og smådefekte varer bidrar Rofa Design til at Stockholm bymisjon kan finansiere det viktige arbeidet som de gjør.

Via vårt Hjelpefond i Sorunda engasjerer vi oss for lokalsamfunnet. Det fungerer som en kanal når vi eller våre naboer har behov for hjelp, og vi som samfunn kan stille opp og tilby støtte.

Rofa Design stiller alltid opp når produktene våre kan dekke et behov. For eksempel når det trengs en bursdags- eller julegave.

Det hender at vi tar med oss en brus eller en kullsyreholdig drikk til lunchen eller ettermiddagskaffen. Ganske ofte, om vi skal være helt ærlige. Panten går i sin helhet til Ösmos fotbollsklubb.​

ViVi har fantastiske barneskoler og pedagoger i vår kommune! Mange av oss overlater barna i deres kompetente hender hver dag <3. Hver termin tilbyr vi barneskolene gamle produkter til forming og lignende aktiviteter. Det setter de vanligvis stor pris på!

 

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din