Cropped Image

Konvoluttveske nougat - Pristine

516 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (356 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Unik konvoluttveske med personlig gravering - et stilig statement for festlige anledninger! Oppmerksomheten vil umiddelbart rettes mot dette eksklusive tilbehøret, en moderne håndveske der hver detalj er nøye utvalgt for å skape en elegant helhet.

Den flotte, nougatbrune vesken er prydet med gull-detaljer, noe som gir den et ekstra touch av glamour. Med muligheten til å gravere navnet ditt på plaketten blir denne konvoluttvesken ikke bare et tilbehør, men en personlig drømmeveske.

Inne i veskens lokk finnes det en praktisk speil, perfekt for rask touch-up av sminken under festkvelden. Vesken har plass til både mobiltelefon og lommebok. For ekstra fleksibilitet inkluderes en avtagbar rem, som gjør det mulig å konvertere konvoluttvesken til en elegant skulderveske.

SPESIFIKASJON 

KUVUERT VESKE
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 24 cm
Høyde: 14 cm
Bredde: 8cm
Utvendig materiale: Vegansk lær
Fôr: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0425-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din