Cropped Image

Skulderveske black - Pristine​

758 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (250 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Kombiner eleganse og funksjonalitet med vår skulderveske med personlig gravering. Vesken passer utmerket til hverdagsbruk eller ved festlige anledninger! Et stilfullt tilbehør som vekker oppmerksomhet.

Denne håndvesken har en praktisk design, utstyrt med ulike lommer for å enkelt organisere eiendelene dine. Den smidige konstruksjonen gjør vesken til en glede å bære med seg hele dagen. Den svarte fargen, supplert med gull-detaljene, hever skulderveskens utseende til et nytt nivå av tidløs stil.

Det unike preget med den personlige graveringen forvandler skuldervesken til en drømmeveske som er unik for deg! En håndveske med navn som vil være ditt naturlige valg hver gang du forlater hjemmet.

SPESIFIKASJON 

SKULDERVESKE 
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 30 cm
Høyde: 17 cm
Bredde: 8cm
Utvendig materiale: Vegansk lær
Fôr: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0420-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din