Cropped Image

Barneforkle - Premium

439 kr
Farge

Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (260 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Har du en liten der hjemme som liker å hjelpe til på kjøkkenet? Få barnet til å føle seg ekstra profesjonell med et brodert forkle!

Dette barneforkleet med navn passer perfekt sammen med våre forkle for voksne. Å kunne matche med mamma eller pappa vil gjøre opplevelsen på kjøkkenet enda mer spesiell og hjertevarmende. Se frem til mange fine og morsomme minner å se tilbake på!

Canvasforkleet er gjennomtenkt og praktisk, med de stilige detaljene vil den lille mesterkokken være klar til å skape magi på kjøkkenet. Velg mellom marineforkle med brune detaljer eller antrasitt med svarte aksenter – uansett hvilken farge du velger, vil barnet elske dette forkleet med personlig broderi!

En personlig gave til den fremtidige mesterkokken. Bon Appétit!

SPESIFIKASJON 

FORKLE BARN
Påtegnelsesmetode: Broderi
Lengde: 59 cm
Bredde: 45 cm
Materiale: Bomull lerret, PU
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0502-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din