Cropped Image

Skulderveske pink - Pristine​

758 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (101 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Foren funksjonalitet og stil med vår eksklusive skulderveske med personlig gravering! Vesken er perfekt for å følge deg i hverdagen eller skinne på festen! En sofistikert veske som ikke bare er praktisk, men også tiltrekker seg oppmerksomhet.

Denne håndvesken er smart konstruert med ulike lommer inni for enkel organisering av dine eiendeler. Dette gjør vesken behagelig og effektiv å bære med seg gjennom hele dagen. Den stilige rosa nyansen sammen med de elegante gull-detaljene gjør håndvesken til en ekte drømmeveske!

Den personlig graverte plaketten gjør skuldervesken enda mer unik og personlig. Denne håndvesken med ditt navn vil bli et naturlig valg i din hverdag!

SPESIFIKASJON 

SKULDERVESKE 
Påtegnelsesmetode: Gravering
Lengde: 30 cm
Høyde: 17 cm
Bredde: 8cm
Utvendig materiale: Vegansk lær
Fôr: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0421-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din