Cropped Image

Nøkkelrem med navn, Svart

208 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (953 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Klar for den første egne husnøkkelen? Gjør barnets dag enda mer spesiell med en nøkkelrem med navn.

Den kule, svarte nøkkelremmen med navn er et praktisk tilbehør for barnet å ha med seg til skolen og minimerer risikoen for å miste eiendelene sine. Fest husnøkler, vannflaske, mobil- eller busskortholder på nøkkelremmen for å holde dem på plass gjennom hele skoledagen. Nøkkelremmen passer også godt å feste på våre barneryggsekker med navn. Med klikklåsen på nøkkelremmen er det enkelt for barnet å håndtere. På nøkkelremmen med navn finner du også en karabinkrok og nøkkelring i metall.

På nøkkelremmen med navn sitter også en morsom nøkkelring i form av et lyssverd. Trykk på knappen, og sverdet lyser rødt. Nøkkelringen har tre forskjellige lysmoduser. Både morsom og praktisk å tenne når det blir mørkt.

SPESIFIKASJON 

NØKKELREM
Påtegnelsesmetode: Trykk
Lengden på båndet: 48 cm
Størrelse på figur: 2,5 x 7 cm
Materiale: Polyester, plast / akryl
Vaskeanvisninger: Tørkes av med fuktig klut 

Batterier i lyssverdet inkludert (3. LR41).

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:BP-2011-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din