Cropped Image

Klesstativ for barn, hvit

868 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i juni

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

La barnet henge opp favorittklærne sine og gjøre barnerommet ekstra personlig med vår klesstativ som trykkes med barnets navn eller annen valgfri tekst. Et praktisk og stilrent møbel å henge opp de aller fineste klærne på!

Med gulldetaljene får klesstativet et tidløst og stilrent utseende som passer inn i alle barnerom. Klesstativet passer like godt sammen med vår serie Dream som Nordic. Med barnets navn trykket i gull på stativet blir dette en fin og minneverdig barnemøbel.

Til klesstativet følger det med kleshengere. På klesstativets sider finner du kroker hvor du kan henge opp ryggsekken, halskjeder og annet fint. Nederst på stativet er det også en hylle for favorittskoene eller oppbevaringsbokser.

SPESIFIKASJON 

KLESSTATIV
Påtegnelsesmetode: Trykk, vinyl
Lengde: 76 cm 
Høyde: 120 cm
Bredde: 7 cm

HYLLE
Lengde: 66 cm
Bredde: 44 cm 
Materiale: MDF/Tre 
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut  

Til klesstativet inngår 6 hvite kleshengere med gullkrok. 

Krever montering.  

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:6577867-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din