Cropped Image

Lommeflaske med navn - Lounge

362 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (880 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Denne lommeflasken med personlig gravering er en perfekt gave til den som allerede har alt. En morsom og personlig gave til ham.

Med lommeflaskens praktiske størrelse er den perfekt å ha i jakkelommen når det er fest - den personlige graveringen sammen med emblemet vil sikre at lommeflasken blir kveldens samtaleemne.

Lommeflasken har en skrulokk som sitter fast på flasken for at det ikke skal forsvinne, lokket er lett å skru på og holder garantert tett hele kvelden.


Til den svarte lommeflasken med navn følger også en trakt for enklere å helle drikken, samt to shotglass så du enkelt kan dele din favorittdrikk med dine venner.

Lommeflasken leveres i en svart gaveeske.

SPESIFIKASJON 

LOMMEFLASKE
Påtegnelsesmetode: Gravering
Høyde: 11,5 cm
Volum: 177 cl
Materiale: Metall
Råd om vedlikehold: Vaskes for hånd

To små glass og påfyllingstrakt er også inkludert. Leveres i flott gaveeske.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0184-3

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din