Cropped Image

Vinglass med navn - Hunting

296 kr
Motiv

Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (3302 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Dette fantastisk fine vinglasset kombinerer eleganse og personlighet. Med den personlige graveringen er dette en unik og fin gave å gi til den sanne jaktkjenneren – perfekt som bursdagsgave eller rett og slett for å skjemme bort noen som fortjener det!

Den personlige designen på glasset vil glede mottakerne hver gang de bruker glasset. Vinglasset er håndlaget og gjennomarbeidet, noe som gir hvert glass en unik design. Den klassiske kuppelen sitter fint i hånden og utstråler tidløs kvalitet.

Med det brede utvalget av dyremotiver i kombinasjon med den valgte graveringen vil glasset på en utmerket måte gjenspeile jegerens lidenskap for jakt.

SPESIFIKASJON 

VINGLASS 
Påtegnelsesmetode: Gravering  
Høyde: 22,5 cm
Diameter Ø: 9 cm  
Volum: 45 cl 
Materiale: Blyfritt krystall 
Råd om vedlikehold: Vaskes for hånd 

Glasset leveres i en fin gavepakning med lokk og fløyelsbelagt innside.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:4525-3

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din