Barnehagestart


Förbered barnet ditt for en vellykket barnehagestart med våre lekne og praktiske barneryggsekker, vannflasker og matbokser - kjøp 3, betal kun for 2!

Lad opp til barnehagestart med 3 for 2

Våre barneryggsekker er spesialdesignet for barnehagebarn og rommer både vannflaske og matboks, samt skiftetøy, koseklut og smokker. Den personlige merkingen med barnets navn på barneryggsekken, samt på alt tilbehør, vil gjøre det lettere for barnehagepersonalet å holde orden på hvem tingene tilhører. Mix og match barnets favoritter for en komplett samling!

Pakk praktisk til barnehagen

Forventningene er ofte høye før barnehagestart, og det er derfor viktig at barnet ditt kommer godt forberedt, slik at overgangen blir så smidig og trygg som mulig. Vi har derfor forberedt et nøye utvalgt sortiment av høykvalitets barnehageprodukter, som gir dere den beste starten på denne nye fasen i livet.

Våre barneryggsekker er spesialdesignet for barnehagebarn med lekne og fargerike dyremotiv. Den komfortable og funksjonelle designen med justerbare remmer gjør at ryggsekkene sitter perfekt, og er enkle for barna å bære selv i barnehagen. For de aller minste er det mulig å kjøpe til et brystbånd, som festes som en spenne på forsiden av sekken for bedre komfort slik at ryggsekken sitter på plass. For å gjøre barneryggsekken ekstra spesiell broderes den med barnets navn på sekkens forside.

La barnet selv velge motiv på sin nye følgesvenn og match gjerne ryggsekken med våre vannflasker, snackbokser og matbokser. Selvfølgelig inngår alle produkter i vår barnehagekampanje der du kan kjøpe 3 produkter, men bare betale for 2!

Klar for spennende utflukter

Hva passer bedre enn å pakke ned en matchende vannflaske og matboks i ryggsekken, når det er tid for utflukt med barnehagen? I vårt sortiment av barnehageprodukter finner du blant annet vannflasker i silikon eller med termosfunksjon. Disse trykkes eller graveres med barnets navn slik at de enkelt finner hjem etter barnehageutflukten.

Hold lunsjen frisk og god i en matboks eller snackboks som også matcher med våre vannflasker og barnehagesekker. Deres ultimate størrelse passer perfekt i en ryggsekk og er derfor passende for både lunsj eller mellommåltid, samt oppbevaringsboks for små skatter som finnes langs veien.

Mix og match dine barnehagefavoritter

Hos Rofa Design fokuserer vi på kvalitet, sikkerhet og funksjonalitet i forbindelse med utvikling av nye produkter. Alle produkter er designet for å være både holdbare og brukervennlige, noe som gjør dem til det perfekte valget for barnehagestart. Vi er stolte av våre gode anmeldelser, og hvis en produkt ikke holder mål, setter vi grensen ved 4,5 stjerner. 4,4 og du er ute! Vi vet hvor viktig det er at barnet ditt føler seg trygg og komfortabel i sitt nye miljø, og våre produkter er laget for å gjøre denne overgangen enklere.

Vår barnehagekampanje gjør det mulig å mixe og matche blant praktiske produkter som passer til alle barnehagebarn, men vi har også et sortiment av ryggsekker og tilbehør for de litt eldre skolebarna, Skolestart. Selvfølgelig velger du selv om du vil mixe og matche fra begge kampanjene, kjøp 3 betal bare for 2!

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din