Cropped Image

Kosedyr, musselinteppe & tøfler i gavesett, rosa

714 kr
Produktverdi 1 008 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Kommer i juli

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Nå finnes våre elskede kosedyr i form av kaniner i en ny, oppdatert versjon - nå enda mykere og koseligere! I tillegg er de miljøvennlige takket være resirkulerte materialer.

Ge den nyfødte babyen den varmeste velkomsten til verden med denne koselige gavepakken.
Her finner du en rosa muslinfilt, en koselig kanin med navn og et par søte strikkede tøfler. Et utmerket sett til den lille.

Muslinfilten sin pusteevne regulerer temperaturen, noe som gjør filten egnet både i varmt og kaldt vær, og den er behagelig å ha i både vogn og sprinkelseng. Muslinfilten er også skånsom mot babyens hud.

De strikkede tøflene er perfekte å ta på babyens føtter når det blir kjølig. Tøflene har justerbare bånd rundt ankelen, noe som gjør det lettere da de vil sitte på plass til tross for spark fra babyen.

I gavepakken for nyfødte finner du til slutt en venn som vil følge med resten av livet. Den myke kosedyrkaninen broderes med babyens navn i øret, noe som gjør kaninen enda mer spesiell. Kosedyrkaninen vil bli den naturlige følgesvennen på alle de morsomme og spesielle opplevelsene som barndommen har å tilby. Lag minner sammen som vil være fine å se tilbake på - hele livet.

Når du velger en kanin fra Rofa Design, gjør du ikke bare et barn lykkelig, du gjør også en fin innsats for å rydde opp i våre forsøplede hav.

Vi er veldig stolte av å stå bak våre GRS-sertifiserte kosedyrkaniner laget av resirkulert plast. En Global Recycled Standard (GRS) sertifisering sikrer at produktet er produsert med resirkulert materiale og at arbeidsforholdene for arbeiderne er gode.

Våre kosedyrkaniner er skapt med respekt for både planeten og barna. Ved å bruke resirkulert plast fra havet som råvare til våre kaniner, motvirker vi sammen forsøpling og forurensning av havet samtidig som plasten kommer til nytte og blir til en koselig kanin. Ved skapelsen av hver kanin går det med 16 plastflasker som nå ikke lenger skader dyr og natur. Sammen skaper vi en mer bærekraftig fremtid for våre barn.

SPESIFIKASJON 

TØFLER
Mål: 9 cm (0-3 måneder)
Materiale: 100% bomull
Vaskeanvisning: 30 grader

MUSSELINFILT
Høyde: 120 cm
Bredde: 120 cm
Materiale: 100% bomull
Vaskeanvisninger: 30 grader  

KANIN
Påtegnelsesmetode: Broder
Høyde: 26 cm
Materiale: Resirkulert polyester
Vaskeanvisninger: 30 grader  

Navnet broderes gjennom øret. Broderiet er dermed synlig, også på baksiden av øret. 

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:0308-4

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din