Cropped Image

Barnas ryggsekk - Zebra

439 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Kommer i juli

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gjør barnehagestarten til et magisk øyeblikk!

Sjarmerende barneryggsekk med navn, formet som en sebra, som vil bli elsket av både barn og foreldre. Det glitrende stoffet sammen med de grå tonene og gull-detaljene gir barneryggsekken et luksuriøst utseende. Sebraens milde øyne er beroligende og blir en fin venn å ha med seg til barnehagen.

Med det romslige hovedrommet har barnets ekstra klær plass, eller hvorfor ikke pakke med en god matpakke når det er tid for en spennende dag i skogen? Uansett, er denne barneryggsekken med navn et perfekt valg for barnet som går i barnehagen. Det lille ytterrommet er utmerket for å pakke ned småting barnet kan trenge. Sekken er stabil og lett for barnet å stolt bære rundt på, helt selv.

Med den personlige broderingen blir sekken enkel for barnehagepersonalet å holde styr på - med navnet vil det ikke være mulig å misse hvem sekken tilhører.

Kombiner barneryggsekken med personlig brodering sammen med en silikonmatboks og vannflaske for den ultimate startpakken til barnehagen. Sjekk ut vårt utvalg under kategorien mat & drikke.

SPESIFIKASJON 

BARNAS RYGGSEKK
Påtegningsmetode: Broderi
Lengde: 23 cm
Høyde: 30 cm
Bredde: 10 cm
Volum: 6 liter
Materiale: Polyester
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut

Vattert rygg, justerbar skulderreim.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:BP-1495-1

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din