Cropped Image

Dukkevogn med navn, Rosa

648 kr
Vennligst skriv inn din egen tekst:
Dato:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (269 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

En klassisk dukkevogn i rosa for kreative og lekne stunder. Gjør dukkevognen ekstra spesiell med en personlig merking av ditt barns navn. Navnet trykkes med navn og dato i hvitt med et hjerte i gull. Dette gjør dukkevognen både unik og personlig.

Dukkevognen er laget av materialer av høy kvalitet, noe som gjør den både holdbar og sikker for mange timer med lek og moro. I tillegg er dukkevognen perfekt som oppbevaring for både dukker og kosedyr.

Designet på dukkevognen er tidløst med en blanding av klassiske og moderne former, som garantert vil gjøre den til en favoritt i lekerommet. Ta gjerne en titt på våre forskjellige dukkevognsett der det inngår alt fra sengetøy til en dukke eller kosedyrkanin. En verdsatt gave å gi bort som dåpsgave eller til bursdagen.

SPESIFIKASJON 

NUKENVAUNUT
Påtegnelsesmetode: Print
Lengde: Øvre del 45,5 cm / Nedre del 38 cm
Høyde fra håndtaket til gulvet: 48 cm  
Bredde: 23,5 cm
Materiale: MDF/Tre
Råd om vedlikehold: Tørkes av med fuktig klut 

Anbefales fra 36 måneder.

NB! Vognen egner seg ikke som lær-å-gå-vogn.

Krever montering.

Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig.Opplastede fargebilder konverteres automatisk til svart/hvitt, hvis produktbildet viser bildet i svart/hvitt.

Artikkel-ID:5036​-6

Relaterte produkter

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din