Cropped Image

Stor Skjærefjøl - Hunting

(1)
1 077 kr
Motiv
Materiale

Vennligst skriv inn din egen tekst:

* markerer obligatoriske felt

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (424 artikler)
Ikke tilgjengelig

Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse

Gi deg selv eller en jaktkamerat en gave som forener jaktinteressen med kjærlighet til matlaging, og la hver eneste kulinariske opplevelse bli et eventyr dere vil huske!

Hvert skjærebrett blir unikt med den personlige graveringen av navnet ditt og det valgfrie dyremotivet. Dette gjør at hver matlagingsopplevelse får en ekstra dose personlighet.

Velg det motivet som beskriver jegeren aller best. Kanskje den staselige elgen? Eller kanskje mottakeren liker å slenge ut fiskesnøret en sommerkveld, og da vil motivet ”Salmon” passe helt perfekt. Uansett vil mottakeren sette stor pris på denne gjennomtenkte, minneverdige og personlige gaven.

SPESIFIKASJON 

SKJÆREFJØL 
Påtegnelsesmetode: Gravering   
Lengde: 50 cm   
Høyde: 4 cm  
Bredde: 30 cm 
Materiale: Or/valnøtt
Råd om vedlikehold: Vaskes for hånd med lunkent vann og begrenset med vaskemiddel. Oljes inn regelmessig for å unngå tørkesprekker (parafinolje eller matolje anbefales). La aldri brettet ligge i bløt.

Da tre er et levende materiale, vil hvert brett ha sine egne unike fargenyanser.

Anmeldelser
Anmeldelser
Veldig fin👍
Layout

Rofa Design forbeholder seg retten til å foreta justeringer for produkter med personlig tilpasning, versaler og tekst for at valgt motiv skal bli så likt illustrasjonsbildet som mulig. Bilder som lastes opp av kunden konverteres til svart-hvitt.

Artikkel-ID:3001-10

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din