Skolestart


Gjør deg klar til skolestart med en personlig skolesekk og tilbehør – kjøp 3 betal bare for 2!

Klare for skolestart – 3 for 2!

Gjør deg klar for skolestart med praktiske og inspirerende skolesaker som inviterer til et skoleår fylt med ny kunnskap og inspirasjon. I vår skolestartkampanje finner du våre populære skolesekker, vannflasker og matbokser, samt en rekke spennende tilbehør. Miks og match barnets favoritter – kjøp 3 betal bare for 2!

Hos Rofa Design er fokus alltid på kvalitet og funksjonalitet, og våre skolestartprodukter er intet unntak. Alle produktene er både holdbare og brukervennlige for å gjøre skolestarten så smidig som mulig. Våre skolesekker og tilbehør kommer med personlig merking som selvfølgelig er inkludert i prisen. Med barnets navn trykket eller brodert på produktene blir det lett å holde orden på hvem tingene tilhører. Den personlige merkingen gjør også våre skolestartprodukter perfekte å gi bort i gave, til både små og store barn.

Pakk sekken til skolestart

Våre skolesekker kombinerer både komfort og funksjon. Med polstrede skulderstropper og justerbare spenner er de ideelle for å bære hjem alt fra skolebøker, notatbøker og pennal, til vannflasker og matbokser fra skoleturen. For å gjøre skolesekken ekstra personlig kan den enten broderes med barnets navn, eller dekoreres med patches hvor barnet selv velger bokstaver og andre motiver. Velg mellom ulike design og farger, og invester i den skolesekken som best passer barnets behov og personlige stil.

I skolestartkampanjen inngår også et nøye utvalgt sortiment av pennal, gymposer og lekre nøkkelringer. Selvsagt matcher de med våre skolesekker slik at barnet enkelt skal finne sine "3 for 2"-favoritter.

De perfekte tilbehørene til skoleturen

Vi er svært stolte av våre miljøvennlige alternativer i vår skolestartkampanje. Her finner du vannflasker og matbokser som er laget av silikon, et giftfritt og allergivennlig materiale. Til tross for langvarig bruk beholder produktene sin form, noe som resulterer i en lengre levetid sammenlignet med andre materialer. De er dessuten enkle å rengjøre og svært skånsomme mot et barns sensitive hud.

Vannflaskene, snacks- og matboksene er perfekte å ta med når det er tid for utflukt med skolen. Det myke silikonmaterialet gjør det enkelt selv for de minste barna å åpne og lukke matboksenes lokk. Populære er også våre sammenleggbare vannflasker med motiv av en donut eller fotball. Disse tar minimalt med plass når skoleturen nærmer seg slutten og gir derfor mer rom for eventuelle skatter som finnes langs veien. Alle vannflasker trykkes med barnets navn på det medfølgende båndet, noe som gjør det enklere for både lærere og fritidspedagoger å holde orden på hvem vannflasken tilhører.

Miks og match barnets skolestartfavoritter

Oppdag vårt sortiment av høykvalitets skolestartprodukter og gjør ditt barn klar for det kommende skoleåret med stil og selvtillit. Miks og match favorittene der du nå kan kjøpe 3 skolestartprodukter, men bare betale for 2.

Ikke glem å sjekke ut vår kampanje for barnehagestart, hvor vi tilbyr personlige barnesekker og tilbehør tilpasset de minste barna. Selvsagt velger du fritt mellom de ulike kampanjene, noe som er perfekt om du har barn i ulike aldre.

Rofa Design
Org.no: 556573-1675

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din